FenoQ 100% натурални продукти

COLONWELL – Програма за здрави черва и отслабване

Здравейте!
Поздравления за това, че поехте по пътя на промяната. Пожелавам ви да подобрите здравето си. Не забравяйте, че всичко е във вашите ръце! Така че продължете по пътя към доброто здраве!
Указания за употреба на COLONWELL:
Програма за здрави черва. Вземете половин чаена лъжичка Colonwell, смесена със 100 ml вода всеки ден 30 минути преди закуска, обяд и вечеря. След това изпийте чаша вода.


Програма за отслабване.
Закуска в 10 часа.
Обяд по всяко време.
Вечеря до 18:00 часа.

 • Около 19:00 ч. 20:00 ч. смесете 1 чаена лъжичка Colonwell с чаша вода и вземете вместо по-късна вечеря за първите 3 дни. След това изпийте чаша вода. След 3 дни започнете да приемате 2-3 супени лъжици Colonwell (около19:00, 20:00ч.) Смесете в чаша вода и изпийте чаша вода след това. Продължете да приемате 2-3 чаени лъжички всеки ден. Отслабване + Програма за здравословни черва. Следвайте инструкциите на програмата за здрави черва в продължение на 5 дни След това превключете и следвайте инструкциите на програмата за отслабване. Можете да пиете чай без захар по време на периода на гладуване (18:00 – 10 ч.). Моля, не забравяйте да пиете 1,5-2 литра вода дневно, когато приемате Colonwell! !!! Бележка. Смесете Colonwell с вода със стайна температура, не чакайте, докато набъбне. Изпийте го веднага. Най-често срещаните въпроси, които хората имат, когато започнат да използват Colonwell Искате ли да отслабнете и да решите проблемите си с дебелото черво с Colonwell? Моля, следвайте препоръките на производителя и бъдете търпеливи.
  1. Мога ли да приема повече Colonwell, отколкото е препоръчано от производителя? Не. Няма да постигнете резултати по-рано, ако вземете повече, отколкото е препоръчано от производителя. Моля, следвайте инструкциите, които са включени в пратката Ви. Можете също така да ги намерите на опаковката.
   1. Започнах да използвам Colonwell и това ми причинява подуване на корема, нормално ли е? Да. Можете да имате подуване на корема за няколко дни, след като започнете да приемате Colonwell. Не се страхувайте, ще се успокои. Имате подуване на корема, защото тялото ви се опитва да се адаптира към нов вид храна. Гастроентерологът го нарича „добро“ подуване на корема, защото показва, че тялото ви произвежда добри бактерии в червата.
    3.Нормално ли е след започване на Colonwell да имам дискомфорт в стомаха или киселини? Да, нормално е, но предлагаме да намалите наполовина количеството Colonwell, което приемате. Дискомфортът, който изпитвате, показва, че тялото ви се нуждае от малко повече време, за да се адаптира към съставките, използвани в Colonwell, които ще ви помогнат да решите проблемите на храносмилателната система.
    4.Кога подуването на корема, което имам за известно време, ще изчезне? Подуването на корема трябва да се установи след приблизително 2 седмици, ако приемате Colonwell редовно и следвайте указанията за употреба, предоставени от производителя.
    5.Кога ще мога да забележа първите признаци, че Colonwell наистина работи? Не очаквайте да почувствате незабавен ефект, ако имате хронични здравословни проблеми. Моля, дайте време на тялото си да се приспособи към Colonwell. Тя може да варира, но повечето хора започват да губят тегло и усещат разликата в храносмилателната си система след 2 седмици редовна употреба на Colonwell. В редки случаи, за някои хора може да отнеме само един ден, за да усетят разликата и един месец за другите. Това е абсолютно нормално, така че, моля, бъдете търпеливи и вземете Colonwell, както е препоръчано.
 1. Мога ли все още да използвам Colonwell, ако приемам лекарства? Да, но моля, прочетете листовката на лекарството, за да разберете дали трябва да приемате лекарството си преди или след храна, защото Colonwell се счита за храна. Ако все още не сте сигурни, моля, консултирайте се с Вашия лекар.
 2. Пристрастяващ ли е Colonwell? Не, Colonwell е абсолютно естествен и не съдържа нищо, което би могло да причини пристрастяване. Можете да го използвате редовно или от време на време. Подходящ е и за деца, бременни и кърмещи жени.