FenoQ 100% натурални продукти

Облекчете болките в ставите през есенно-зимния сезон с рибен колаген

В есенно-зимният сезон понижаването на температурата може да предизвика дискомофт за тези, които имат общи проблеми. Ставите стават по-чувствителни. Увеличават се болката, дискомфортът и сковаността. Ако се борите с болки в ставите, колагена може да бъде отговора, който сте търсили. Той е жизненоважен протеин в нашето тяло. Освен, че е градивен елемент за плътна и здрава кожа, той придава еластичност и здравина на костите, ставите, хрущялите и мускулите. 

Каква е връзката между колагена и ставите?

Тялото ни естествено произвежда колаген, но за съжаление естествената ни скорост на производство намалява с възрастта. Ако това не е достатъчно, нашето тяло също забавя скоростта, с която може да произвежда хрущял, докато остаряваме, оставяйки ставите по-податливи на болка без своя защитен, омекотяващ слой.

Какво предлагаме ние?

Tricollagen Joints е специализиран хидролизиран рибен триколаген за ставите, сухожилията, костите, хрущялите и мускулите, съдържащ до 9000 mg рибен колаген тип II, 1000 mg рибен колаген тип I, метилсулфонилметан, глюкозамин, хондроитин и други вещества, полезни за стави, сухожилия, кости, хрущяли и мускули.

Как да поръчам?

Можете да поръчате онлайн Tricollagen Joints, на тел. +359 877 107 007 или да закупите от търговската мрежа

За повече информация как Tricollagen може да ви помогне, вижте пълните подробности за продукта  или се свържете с нас днес